BLACK FRIDAY ER START! ALLE VORES PRODUKTER ER SAT 20% NED

fireworks icons
arrow back icon
shop icon
Køge
BombeBrian
Ravnsborgvej 3

På Ravnsborgvej 3 i Køge præsenterer vi et imponerende sortiment af fyrværkeri, der vil gøre dit nytår uforglemmeligt. Udforsk vores omfattende udvalg af raketter, bomberør og batterier, der skaber fantastiske kombinationer af brag og effekter. Disse lysende farvespil vil uden tvivl imponere både naboer og dine gæster.

Vi stræber efter, at dit besøg i krudtteltet/bombebrian skal være behageligt, og vi har sørget for, at du ikke behøver at fryse under din fyrværkerioplevelse. Med vores praktiske click n' collect-system kan du nemt købe fyrværkeri. Opret dig på vores hjemmeside, vælg dit lokale Krudttelt/Bomebrian, og vores hjælpsomme personale vil pakke din bestilling, så du kan afhente den i vores fyrværkerisalg i Køge.

Nu kan du sidde hjemme i ro og mag og vælge det perfekte fyrværkeri til årets sidste aften. Med mere end 60 års samlet erfaring inden for fyrværkeri ved vi, hvad der er værd at investere i. Bag Krudtteltet står erfarne fagfolk, der sikrer, at du får fuld valuta for dine penge, når det handler om fyrværkeri.

Kig forbi BombeBrian Køge FC Ravnsborghallen bedste krudtsalg

Vi har i år valgt, at lave et krudtudsalg her ved Ravnsborghallen. Vi har valgt et samarbejde med BombeBrian, fordi det giver mulighed for os som klub, at udvikle vores forening og sørge for at unge som gamle har fodbolde, trøjer mm. Så kom og støt!

ÅBNINGSTIDER

2023-12-27 - 2023-12-30
10:00 - 20:00
2023-12-31 - 2023-12-31
10:00 - 15:00
levering samme sted
professionel rådgivning