BLACK FRIDAY ER START! ALLE VORES PRODUKTER ER SAT 20% NED

fireworks icons

Salgs- og leveringsbetingelser

HANDELSBETINGELSER
Fyrværkeri må kun sælges fra d. 15 december til d. 31 december, og må kun bruges fra 27 december og til d. 01 januar.
Du skal være fyldt 18 år for at kunne bestille og modtage fyrværkeri. krudtteltet.dk forbeholder sig retten til at kræve gyldigt billede-ID, som eksempelvis pas eller kørekort, fremvist ved levering og modtagelse af varen.

Generelle oplysninger
Krudtteltet A/S

CVR-nr. 38631667

Koldekildevej 15, 4000 Roskilde

Mail. Info@krudtteltet.dk

BETALING
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med VISA/DANKORT, MASTERCARD, VISACARD, VISA ELECTRON. Alle priser på web-adressen www.krudtteltet.dk – er inkl. moms.

Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Fragt
Levering af varer fra krudtteltet.dk anses for sket, når du har modtaget varerne. Varerne sendes kun inden for Danmarks grænser, og kun til bro faste øer. Fyrværkeri er farligt gods og kan kun leveres af godkendte chauffører. Varerne skal overleveres fysisk til kunden. Træffes kunden ikke på adressen eller pr telefon på det aftalte tidspunkt, køres varerne til nærmeste krudttelts forhandler hvor de kan afhentes af kunden.

Fragten koster 400 kr. og leveringstiden er 1-3 dage.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Vær opmærksom på at hvis fyrværkeriet ikke returneres fysisk i et af vores krudttelte, kan fyrværkeriet ikke sendes retur med almindelig post, se under returnering.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@krudtteltet.dk. eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten

Transport af fyrværkeri skal ske i henhold til kravene om transport af farligt gods, der følger af den Europæiske Konvention om International Transport af Farligt Gods (ADR Konventionen). Det er din forpligtelse, at disse regler overholdes i forbindelse med returnering af varerne.

Det er alene muligt at returnere varer i ubrudt emballage og i hel samt intakt stand, ellers vil reglerne om værdiforringelse træde i kraft.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Fyrværkeri. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 400 kr.

Der er også mulighed for at returnere fyrværkeriet til nærmeste Krudttelts forhandler.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Reklamationen sendes til:
Send gerne billede dokumentation pr mail til: info@krudtteltet.dk
Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@krudtteltet.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via https://kpo.naevneneshus.dk/.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her

If you live in an EU country other than Denmark, you can complain to the EU Commission's online complaints portal here - http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr, mailadresse og leveringstidspunkt

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Krudtteltet.dk A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://krudtteltet.dk/ er Krudtteltet.dk A/S.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@krudtteltet.dk.