-->

Velkommen til Krudtteltet’s juleraflespil. Krudtteltet har i år valgt at lancere et raflespil, hvor der ved at slå en 6’er, er mulighed for at vinde gavekort. Vi udlodder 200 gavekort af 500 kr. i perioden fra d. 1. december og frem til d. 24. december. D. 24. december trækker vi yderligere lod om et rejsegavekort på 25.000 kr. iblandt alle deltagerne.

Spillet går ud på at rafle en 6’er. Du logger ind med din bruger og har dagligt 3 slag med raflebægeret. Alle slag samler Krudtteltet, alt efter hvilke øjne tegningerne viser. Jo flere Krudttelte du samler i perioden, jo større er dine chance for at vinde rejsegavekortet, da hvert Krudtteltet er lig med en chance. Alle 6’ere giver mulighed for at vinde et gavekort, samt 6 stk. Krudtteltet til samlingen.

game characters
present closed

GULDRAKETTEN, hver dag er der en heldig vinder med guldraketten, som vinder uanset om han har fået en 6’er eller ej. GULDRAKETTEN udløser også et gavekort på 500 kr.

Inden i spillet kan du øverst til højre, følge med i hvor mange Krudtteltet du har samlet. Øverst til venstre kan du se hvor mange rafleslag du har. Du rafler ved at trykke på raflebægeret med fingeren på mobilen, eller med musen på din pc.

Gavekortene kan enten bruges online eller i vores butikker (dog ikke i Frederiksværks, Dyrups i Valby og Østerbro, samt Jupiter Ekstra i Glostrup). Gavekortene sendes automatisk til vindernes mailadresse, og er derefter klar til brug.

Alle kan deltage i vores nye og spændende spil, blot du har en mailadresse til at oprette en bruger. Dog skal man være 18 år for at handle det meste fyrværkeri.