BLACK FRIDAY ER START! ALLE VORES PRODUKTER ER SAT 20% NED

fireworks icons
arrow back icon
shop icon
København NV
Krudtteltet Megastore
Hvidkildevej 64

Her finder du et stort udvalg af fyrværkeri i København


Hos Krudtteltet har vi samlet et imponerende udvalg af fyrværkeri, og vi har noget for hele familien. Her finder I raketter, bomberør, batterier samt mindre fyrværkeriartikler, som eksempelvis knaldperler. Du finder krudtteltet flere end 70 steder i Danmark, og vi har også fyrværkeri i København, hvor du eksempelvis kan besøge vores opvarmede telt på Hvidkildevej 64, hvor du finder et af Københavns bedste fyrværkeriudsalg, hvor vi tilbyder et imponerende udvalg og kompetent rådgivning fra vores dygtige medarbejdere, som har stort kendskab til vores forskellige produkter. Folkene bag Krudtteltet har mere end 60 års erfaring på dette område, og vi bruger vores lange erfaring til at sikre, at vi fortsætter med at have tilfredse kunder.

Det fedeste fyrværkerisalg i København


Er du på udkig efter fyrværkeri i København, bør du kigge forbi Krudtteltet på Hvidkildevej 64. Vi har gjort det nemt at købe krudt, og her har man mulighed for levering til døren, så man kan koncentrerer sig om de andre forberedelser, som hører til en vellykket nytårsfest, hvor året afsluttes med manér. I skal også være velkomne til at spare udgiften til fragten ved selv at afhente i dit nærmeste telt. Bestil i forvejen og vælg afhentningssted. Nemt!

Kig forbi Krudtteltet MegaStore København NV bedste krudtsalg

v/Grøndalscenteret finder du et stort udvalg af fyrværkeri i København. Kom forbi vores opvarmet telt og få en gratis forfriskning mens du kan se nærmere på alle vores gode tilbud af både fyrværkeri og nytårspynt – vi hjælper dig med et smil

ÅBNINGSTIDER

2023-12-27 - 2023-12-30
10:00 - 22:00
2023-12-31 - 2023-12-31
09:00 - 15:00
opvarmet telt
levering samme sted
professionel rådgivning
lokal facebook
musikunderholdning